Een onvergetelijke én zorgeloze dag

Jullie gaan trouwen… spannend! Het wordt hoe dan ook een dag om nóóit te vergeten. In de maanden daarvoor komt er veel op jullie af en moet er een hoop geregeld worden. Hoe fijn is het om daar wat hulp bij te krijgen van een professionele weddingplanner? Dan kunnen jullie echt zorgeloos genieten!

Aan alles wordt gedacht
Merci Wedding & Events Design helpt jullie graag bij het organiseren van jullie trouwdag. Van complete begeleiding tot aan slechts een deel van de organisatie uit handen nemen, vertel ons waar jullie behoefte aan hebben! Bijvoorbeeld bij het opstellen van een plan van aanpak, de budgetbewaking of bij het opstellen van een draaiboek. Wij helpen jullie bij het vinden van de perfecte trouwlocatie en het inhuren van alle leveranciers. Maar ook bij de styling van jullie bruiloft, zoals bij het uitkiezen van de bruidsjurk, het bruidsboeket, de bruidstaart tot de uitnodigingen aan toe!

Een vrijblijvende kennismaking
Voor we aan de slag gaan horen we eerst graag wat jullie wensen en ideeën zijn, en waar jullie hulp bij nodig hebben. Door eerst kennis te maken kunnen wij beter inschatten waar jullie hulp bij nodig hebben en jullie gericht advies geven. Ons doel is altijd om maatwerk te leveren zodat jullie huwelijksdag persoonlijk en exclusief wordt. Kortom, een bruiloft die bij jullie past.

Op basis van onze kennismaken stellen wij een passende offerte op waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met al jullie wensen.

Merci kan ook ingeschakeld worden als:
Trouwadviseur
Ceremoniemeester – coördinator trouwdag
Bruiloft stylist

Tip! Merci heeft ruime ervaring in het organiseren van bruiloften op Aruba, Bonaire of Curaçao. Lees meer over trouwen in het buitenland.

Ja, wij willen vrijblijvend kennismaken!

Daarom kiezen jullie voor Merci:

  Betrouwbaar en gepassioneerd
  Wij zijn gecertificeerd
  Totale ontzorging
  Gratis en vrijblijvende 1e afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.