Trouwen in het buitenland? We say yes!

Droom jij van een destination wedding in een tropisch paradijs? Dat klinkt misschien als een onhaalbare droom. Het organiseren van een bruiloft in het buitenland is inderdaad wat lastiger. Zeker als je niet weet waar je moet beginnen. Merci Wedding & Event Design is expert in het organiseren van bruiloften op Aruba, Bonaire en Curaçao. Maar ook bij het plannen van jullie huwelijk op elke andere droombestemming kunnen wij helpen! Misschien zijn jullie er wel eens op vakantie geweest. Misschien hebben jullie er familie wonen, of hebben jullie elkaar daar ontmoet. Hoe mooi is het dan als deze plek ook de locatie is voor jullie speciale dag?

Expert in bruiloften op Aruba, Bonaire en Curaçao
Aruba, Bonaire en Curaçao zijn prachtige eilanden en perfect om te trouwen! Merci heeft een groot netwerk op deze eilanden. Wij kennen de weg, werken met de beste leveranciers en spreken de taal. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier of zo’n tropische bestemming bij jullie past:

Een onvergetelijke huwelijksreis
Trouwen op een bounty eiland is de uitgelezen kans om meteen te genieten van een heerlijke huwelijksreis. De witte stranden, duiken in de azuurblauwe zee en de Caribische gastvrijheid: genoeg redenen om jullie destination wedding af te ronden met een intieme honeymoon. Of juist een actieve vakantie, alles is mogelijk!

Op basis van een vrijblijvende kennismaken stellen wij een passende offerte op waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met al jullie wensen.

Tip! Wij regelen ook al jullie activiteiten gedurende jullie verblijf.

Ja, wij willen vrijblijvend kennismaken!

Daarom kiezen jullie voor Merci:

  Betrouwbaar en gepassioneerd
  Wij zijn gecertificeerd
  Totale ontzorging
  Gratis en vrijblijvende 1e afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.