Reacties van bruidsparen

“We vonden Ruenna via internet toen we een weddingplanner zochten. Al tijdens het eerste gesprek legde Ruenna goed uit wat het verschil is tussen een weddingplanner en een ceremoniemeester. Zo kwamen we tot het besluit dat ik best veel zelf kon voorbereiden, omdat ik parttime werk en veel thuis ben met de kinderen. Ruenna zou onze ceremoniemeester worden.

De maanden voor de bruiloft vond ik het fijn dat ze me regelmatig belde, want ik barstte van de vragen. Over de visagist, locatie, bruidskapsel, dj’s, catering… Elke keer gaf ze me geweldige tips, adressen van leveranciers en dacht ze mee over oplossingen. Een ceremoniemeester komt eigenlijk pas 2 maanden voor de bruiloft in beeld, maar Ruenna hield al die tijd de vinger aan de pols. Met het draaiboek heeft ze echt mijn grootste zorg uit handen genomen. Al die details! Ruenna vergat niets.

Op de dag van ons huwelijk heb ik volop genoten, ik hoefde niks te doen! Ruenna was de hele dag in touw, want natuurlijk gebeurde er dingen, maar zij loste het direct op. Ze is zo professioneel, altijd op tijd, barstensvol ideeën, proactief en misschien wel het allerbelangrijkste: het klikte tussen ons. Zowel met de kinderen, als met Harold en mij. Een ceremoniemeester of weddingplanner komt heel dichtbij, echt in je leven. Die klik en vertrouwdheid zijn van groot belang. Ik kan Ruenna iedereen aanbevelen. Van ons krijgt ze een dikke 10, een topvrouw!”

Hannah & Harold

“Zonder Ruenna als weddingplanner hadden we onze bruiloft nooit op deze manier kunnen organiseren. Het was een sprookje! Iedereen was happy. Precies zoals we het wilden.

We trouwden op Aruba, omdat Jason daar vandaan komt. Wat we heel fijn vonden was dat Ruenna onze beide culturen goed kent, de Nederlandse en de Arubaanse cultuur. Ze wist dus precies welke tradities gebruikelijk zijn en ze informeerde daar steeds naar.

Sowieso is Ruenna een kei in communiceren en dingen voor elkaar krijgen. We kregen vooral stress van de locatie waar het diner en het feest zouden plaatsvinden. De manager zei steeds: ‘Komt goed, komt goed’, maar ondertussen kwam het helemaal niet goed, er was niets geregeld. Ruenna heeft als een pitbull erbovenop gezeten en via de eigenaar alles voor elkaar gekregen. Toen beseften we pas echt dat we absoluut niet zonder weddingplanner konden. Zij weet precies welke wegen ze moet bewandelen. En ze denkt aan alle details.

Als ik Ruenna in 1 woord mag omschrijven, dan is dat: meedenkend. ‘Vergeet je dit niet? Heb je daar al aan gedacht?’ waren steeds terugkerende vragen. Ook het draaiboek voor de trouwdag zelf en de afspraken vooraf op Aruba waren tot in de puntjes verzorgd. We geven Ruenna een 10 en kunnen haar absoluut van harte aanbevelen!”

Manon & Jason

“Ik wilde graag trouwen op Bonaire, omdat mijn neefjes daar wonen en zij betekenen veel voor mij. En een tropische locatie past echt bij ons. Maar ik houd helemaal niet van feesten organiseren. We kozen voor Ruenna als onze weddingplanner omdat we elkaar al een beetje kenden uit het verleden. Ik vind het fijn dat ze dezelfde culturele achtergrond heeft als ik, want nu hoefde ik de gebruiken van mijn cultuur niet toe te lichten. Verder houd ik van korte metten en zo zit Ruenna ook in elkaar. Daardoor kon ik dingen loslaten.

Ruenna stak enorm veel energie in de voorbereidingen, zoals het regelen van de locatie, een fotograaf, het bruidsboeket en mijn make-up. Maar het meeste werk was de papier rompslomp door alle bureaucratische ambtenarij. Ruenna drong bij instanties binnen wat ons zelf nooit was gelukt, waar we totaal geen weet van hadden. Trouwen in het buitenland is gewoon een hoop gedoe. En onze situatie was extreem complex.

Ruenna ging niet mee naar Bonaire, maar had alles tot in de puntjes verzorgd daar, met zelfs een wedding coördinator met wie we alles konden bespreken op Bonaire. We arriveerden al twee weken voor de bruiloft, zodat we genoeg tijd hadden om bij alle leveranciers langs te gaan en de laatste puntjes op de i te zetten.

Dat Ruenna een perfectioniste is werd al snel duidelijk; de hoeveelheid details waar zij mee kwam had ik zelf echt nooit kunnen bedenken. Soms werd ik wel duizelig van alle opties die ze gaf. Dan dacht ik een besluit te hebben genomen en dan opperde Ruenna nog tien andere mogelijkheden. Dus ja, ik kan haar van harte aanbevelen mits je niet overrompeld raakt van Ruenna’s resolutie. Daar moet je wel tegen kunnen.

Mijn man ik geven Merci Wedding & events een 8! Ook het feest in Nederland heeft Ruenna als ceremoniemeester goed georganiseerd.”

Charlene & Ebrahim

“We hebben een heel leuk wedding consult gehad met Ruenna. We trouwen in juli 2017 en vroegen ons af wat een weddingplanner allemaal doet. Nou, dat is enorm veel! Behalve alle voorbereidingen is een weddingplanner ook op de dag van de bruiloft het aanspreekpunt voor alle gasten. Je hebt dan feitelijk geen ceremoniemeester nodig. Ruenna gaf ons tijdens het gesprek heel veel handige tips. Ze is erg open, spontaan. Een leuke vrouw!”

Tyara Nazir

“Wij werden tijdens een trouwbeurs in Den Haag geattendeerd op Merci Wedding & Event Design. We vroegen een consult aan met Ruenna. Omdat we pas over anderhalf jaar gaan trouwen, waren we heel slecht voorbereid. Het fijne van het gesprek met Ruenna was dat ze hele goede tips gaf waar je allemaal aan moet denken. Dit zorgde ervoor dat we bewust werden van de hoeveelheid acties en vooral ook van de volgordelijkheid. We zijn na Ruenna’s bezoek direct gaan inventariseren hoeveel mensen we willen uitnodigen. We hebben onderling wat taken verdeeld en hebben een keer per week een moment gepland dat we het specifiek over de bruiloft hebben en de acties bespreken. Ook hebben we dankzij Ruenna een vast bedrag bepaald dat we per maand sparen voor de bruiloft. Ze heeft ons goed aan het werk gezet!”

Anoniem

“In juni 2016 zijn wij getrouwd en we hadden nooit zo’n mooie dag gehad zonder weddingplanner Ruenna. Mijn man en ik hebben allebei een eigen bedrijf en hadden echt geen tijd om alle voorbereidingen voor de bruiloft zelf te regelen. Er komt zo veel bij kijken! In het jaar voorafgaand aan onze bruiloft hebben we veel gesprekken gehad met Ruenna. Ze schreef alles op en ze vergat werkelijk niks! Dat was zo fijn. Ruenna regelde niet alleen onze trouwlocatie, wat een heel gedoe was, maar ze onderhield de contacten met alle leveranciers en stemde de agenda’s voortdurend op elkaar af. Tijdens de bruiloft was ze ook van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat in touw. Hierdoor verliep alles op rolletjes en hebben wij ontzettend kunnen genieten.
Ik kan iedereen aanraden om een weddingplanner in te huren. Ruenna is sympathiek, professioneel, ontspannen, stipt en vastberaden. Ze vergeet niks. Zonder haar was onze bruiloft een ramp geworden!”

Liliane Silva Riepenhausen

Daarom kiezen jullie voor Merci:

  Betrouwbaar en gepassioneerd
  Wij zijn gecertificeerd
  Totale ontzorging
  Gratis en vrijblijvende 1e afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.