Preferred suppliers

Yes! het is zover…het gaat voor jou ook gebeuren! Je gaat trouwen en je mag het allemaal gaan organiseren. Waar begin je? Welke leveranciers kunnen je daarbij helpen? Merci heeft een aantal leveranciers op een rijtje gezet waarmee wij samen hebben gewerkt en van harte aanbevelen. Het zijn betrouwbare professionals die hun vak vol passie uitvoeren.

Locaties
Wat is een bruiloft zonder de ideale locatie? Voor ieder bruidspaar is een andere locatie hun ideale trouwlocatie. Het is geheel afhankelijk van de sfeer die jullie willen creëren, maar ook zeer bepalend is het aantal gasten die jullie uitnodigen.
Kasteel Dussen
Huis Zypendaal
Fletcher Hotel De Kalkhovens
Jachthuis Beukenrode

Fotograaf
Opzoek naar een geschikte fotograaf voor jullie droomhuwelijk? Wij hebben met de volgende fotografen gewerkt en bevelen ze van harte aan. Iedere fotograaf heeft een eigen stijl en dat maakt het verschil. Kijk gerust welke fotograaf voor jullie de geschikte fotograaf is om jullie droomhuwelijk vast te leggen. Je hebt maar één kans, dus kies de juiste klik.
RiCon Fotografie

Videograaf
Een video geeft de kans om het moment te herbeleven. Beelden zeggen meer dan woorden! Deze videografen zijn professionals waarmee wij hebben samengewerkt en we beleven ze van harte aan.
Movimento films
De Wedding Filmer

Patisserie
Locatie gereserveerd? Check. Uitnodigingen verstuurd? Check. Bruidstaart besteld? Kijk hier voor bruidstaarten waarvan niet alleen het oog wat, maar ook voor de smaakpupillen.
Cake5

Bruidsboetiek
Dé bruidsjurk is één van de belangrijkste benodigdheden van een bruiloft. Er is voor iedere bruid wel de ideale droomjurk te vinden. Wij bevelen de volgende bruidsboetieken aan.
Victor’s Wedding Design

Visagie & Haarstyling
Mooi opgemaakt en met een fantastisch kapsel verschijnen op jouw eigen wedding is natuurlijk een must! Daarom voor jou de door ons geselecteerde visagist en haarstylist.
Astrid’s bruidsstyling
Michelle Alders

Trouwpakken
Als aanstaande bruidegom wil je ook schitteren naast je mooie bruid. Een trouwpak speelt daarbij een grote rol. Kies daarom een mooi en kwalitatief pak.
Diya Tailors

Daarom kiezen jullie voor Merci:

  Betrouwbaar en gepassioneerd
  Wij zijn gecertificeerd
  Totale ontzorging
  Gratis en vrijblijvende 1e afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.