Over Merci

Merci heeft maar één doel: jullie bruiloft, business evenement of familiefeest tot een succes maken. Een dag waar iedereen jaren later met plezier op terugkijkt.

Oprichtster Ruenna Constancia stelt zich voor
Ik ben een planner in hart en nieren die doorzet, structureel werkt en een perfectionist is. Waarom Merci? Omdat ik er een hoop positieve energie van krijg. Wat ik met Merci doe, betaalt zich terug in blije gezichten en mooie herinneringen voor het leven. En daar doe ik het voor.

Merci is een mooi voorbeeld van mijn doorzettingsvermogen: op mijn achttiende verliet ik mijn familie en vrienden op Curaçao om in Nederland te gaan studeren. Ik was alleen, dus leerde ik wat doorzetten is. Dat heeft me veel gebracht, want na veertien jaar was ik drie opleidingen verder: hbo Accountancy, de master Accounting, Auditing & Control, en de post-initiële opleiding tot Registeraccount.

Gaandeweg ontdekte ik hoeveel energie ik krijg van mooie dingen organiseren. Daarom volgde ik de opleiding Wedding- en Event-planner, zodat ik er mijn beroep van kon maken. Ik maakte een sprong in het diepe en volgde mijn passie.

Your day, your way
Iedereen heeft een persoonlijk verhaal en verdient persoonlijke aandacht voor dat wat hen gelukkig maakt. Als jouw planner ben ik dan ook echt je persoonlijke assistent. Het is jouw dag, met jouw wensen – geregeld met passie. Your day, your way!

Komt er zo’n moment voor jou of jullie aan en wil je het onvergetelijk maken?

Ja, wij willen vrijblijvend kennismaken!

Daarom kiezen jullie voor Merci:

  Betrouwbaar en gepassioneerd
  Wij zijn gecertificeerd
  Totale ontzorging
  Gratis en vrijblijvende 1e afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Creatief & persoonlijk

Professioneel & georganiseerd

The Wedding Team