Puntjes op de i
In ons gratis e-book (Nog niet aangemeld? Klik dan hier) en blogs vertellen wij regelmatig hoe je van je bruiloft één geheel kunt maken. Door bijvoorbeeld een herkenbaar thema te kiezen en daar alle onderdelen op aan te laten sluiten. Van de uitnodiging tot aan de jurk, van de taart tot aan de …. yes de decoraties!! Met de juiste bruiloftsdecoraties creëer je een dag om nooit te vergeten!

Om je hierbij te helpen kun je natuurlijk een weddingplanner inschakelen. Die heeft ruime ervaring en weet wat er op dit moment ‘in’ is. Maar als je professionele hulp inroept wil dat nog niet zeggen dat je niets mag of kunt doen. Zeker bij het bedenken van een thema of stijl is jouw input (en smaak!) heel belangrijk. En het is super leuk om over de decoratie van jouw trouwdag na te denken. Hier helpen we je alvast op weg.

Online rondneuzen
Weet je nog niet zo goed welke decoraties op jouw bruiloft zouden passen? Kijk dan eens online. Bijvoorbeeld op Pinterest. Hier staat super veel inspiratie voor het aankleden van je bruiloft. Maar je kunt ook lekker Instagram afstruinen met de hashtags #wedding styling #bruiloft decoratie #aankleding bruiloft en ga zo maar door. Probeer bij het uitkiezen van de decoratie wel zo dicht mogelijk bij je zelf te blijven. Dus kies vooral wat jij mooi vindt!

Decoratie trends
Heb je echt geen flauw idee van wat jij mooi vindt? Kijk dan eens naar de laatste trends op het gebied van wedding thema’s. Misschien zit daar iets tussen dat je aanspreekt of inspireert om een stijl uit te kiezen. We helpen je alvast op weg en zetten hier de trends van nu op een rij:

  • Festival thema: leuk voor een outdoor bruiloft in de warme zomer maanden. Dit thema is super makkelijk te creëren want je hebt niet veel nodig! Denk aan lampionnen, slingers, tonnen als statafels, kraampjes voor eten en drinken (of een foodtruck), hooibalen om op te zitten en krijtborden met het programma. Zo krijg je een hele relaxte en funky sfeer.
  • Retro sixties look: heb je zin in lekkere retro decoraties dan is dit misschien wel een leuke stijl voor jou. Denk aan old school details zoals een oude houten schilderstrap, een oude eetkamer stoel of van die jaren ‘60 lampenkappen. Het kleurenpalet dat bij dit thema past bestaat uit licht roze, licht groen (mint), baby blue, zacht geel (pasteltinten) en … nou je snapt het wel: zoet en funky! Perfect voor een vrolijke en romantische bruiloft.
  • Industriële look: een bruiloft met een industrieel tintje kan je op meerde manieren inrichten maar de kleuren en materialen zijn wel de hoofdrolspelers. Industrieel betekent: strak, simpel en modern. Dus denk aan kleuren zoals wit, bruin, zwart en grijs en materialen al metaal, hout, beton (look). Je kunt je trouwfeest bijvoorbeeld houden in een oude loods, fabriek of pakhuis dan heb je meteen de juiste achtergrond voor de decoraties.

Wij zijn gek op het stylen van bruiloften. Met de juiste puntjes op de i maak je de dag helemaal af. Hopelijk hebben we je in deze blog een beetje op weg geholpen. Heb je nog meer advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.