Jullie willen natuurlijk een fantastische én lekkere bruidstaart op jullie bruiloft. Maar waar moet je op letten bij het uitzoeken van de taart? Dat en meer lees je hieronder in het blog!Sugarlips Cakes

‘Get inspired!’

Bruidstaarten, je hebt ze in allerlei verschillende soorten en maten. Er samen één uitkiezen is dan ook geen eitje! Kijk voor inspiratie voor jullie droomtaart bijvoorbeeld op Pinterest. Daar zie je de meest originele en prachtige taarten voorbijkomen. Je kunt je favorieten opslaan of samenvoegen op een Pinterestboard. Zo heb je binnen no time je eigen moodboard voor de bruidstaart gemaakt.

Je kunt natuurlijk ook inspiratie opdoen bij een bruidstaartenproeverij of op de verschillende bruidsbeurzen.

‘The perfect wedding cake’

YES, jullie weten nu precies wat jullie ideale bruidstaart is! En nu…? Ga met de foto(‘s) van jullie droomtaart als voorbeeld naar een patisserie. Leg de patissier uit wat je precies wilt, de kleur van de bruidstaart, zowel van buiten als vanbinnen. Tegenwoordig kan je alle kleuren kiezen voor de binnenkant van de bruidstaart. Er zitten supergave kleuren tussen, zoals velvet green. Hoe cool?!  Een kleur geeft ook heel vaak een bepaalde smaak aan. Dus denk na over de smaak van de vulling van je taart, bijvoorbeeld chocolade, framboos, cappuccino, mmmm!

Smaken verschillen, maar het is jullie dag, dus jullie bepalen wat voor smaak het wordt! Er is heel veel mogelijk, dus laat je goed adviseren, zodat jullie bruidstaart helemaal naar smakelijke wens is. Voor ieder budget is wel een bruidstaart te vinden.

 

“CUPCAKES ARE MUFFINS THAT BELIEVED IN MIRACLES”

 

Overige belangrijke details voor de patissier:

  • Trouwdatum en tijdstip dat de taart op locatie moet zijn
  • Aantal personen (is de taart voor 50 of 150 mensen?)
  • Adres van de locatie waar de taart bezorgd moet worden

Zorg er dus voor dat alles duidelijk is voor de patissier, zodat op je trouwdag jullie perfect wedding cake wordt geserveerd en aangesneden.


Sugar lips Cakes/ Fotograaf: Alexandra Vonk Fine Art Wedding Photographer

‘A party without cake is a meeting’

Tegenwoordig rijzen hier en daar, af en toe vragen op zoals: ‘Moet ik wel een bruidstaart nemen?’ Niks moet, we leven in een democratisch land. Dus…. Nee, je moet geen bruidstaart hebben om te kunnen trouwen. Wat je trouwens wel moet hebben, is een partner om mee te trouwen, want anders gaat het hele festijn niet door…. Maar come on!

BRUIDStaart, BRUIDSjurk, BRUIDSschoenen ladies! Dat is toch een meisjesdroom? Je gaat trouwen met de man van je leven, alles moet gewoon PERFECTO zijn!

En ja, ik weet het, het budgetverhaal… Maar voor ieder budget is er wat te verzinnen! We kijken met z’n allen onze ogen rood op Pinterest, dus look en find! De gasten komen voor de taart! Oké, dat verzin ik erbij; de gasten komen voor jullie, maar ook voor de taart.

Enjoy your day and your delicious wedding cake…!

With love, Merci Wedding & Event Design!