Professionele evenementenorganisatie

Elk event de aandacht die het verdient

Heb je binnenkort wat te vieren? Hoe klein, groot, intiem of zakelijk een evenement ook is, het moet goed georganiseerd worden zodat alle elementen kloppen en de gasten tevreden naar huis gaan. Natuurlijk mag er ruimte zijn voor improvisatie, maar er mag vooral niet te veel aan het toeval overgelaten worden. Daarvoor is overzicht nodig en een gedegen organisatie. En dat betekent: een duidelijke planning die nog wel de flexibiliteit biedt om op onverwachte zaken te kunnen anticiperen.

Zakelijk evenement
Of het nu gaat om een personeelsfeest, product launch, jubileum of grand opening van een nieuwe zaak, Merci ondersteunt jouw bedrijf graag met de organisatie ervan. Wij zorgen dat alles op rolletjes loopt. Onze dienstverlening bestaat uit:

Advies: de organisatie van jouw evenement begint goed dankzij praktisch en op maat gemaakt advies
Coördinatie: wij nemen de hele event planning en organisatie voor je uit handen
Evenmanager: Merci is tijdens het evenement aanwezig en zorgt dat alles soepel verloopt

Privé evenement
Er zijn ontzettend veel gelegenheden die een feestje verdienen. Bijzondere momenten die je graag samen met vrienden en familie wilt vieren. Van de geboorte van een (klein)kind tot aan een gouden huwelijk. De organisatie van zo’n feestelijke aangelegenheid kan aardig wat tijd in beslag nemen. Bovendien zijn er veel details en personen waar je rekening mee moet houden. Daarom is het heel handig om een expert in te huren. Iemand met een frisse blik en professionele ervaring die met je meedenkt en doet!

Merci ondersteunt jullie graag.

Zullen we er iets moois van maken? Neem voor een eerste vrijblijvende kennismaking gerust contact met ons op!

Ja, wij willen vrijblijvend kennismaken!

Daarom kiezen jullie voor Merci:

  Betrouwbaar en gepassioneerd
  Wij zijn gecertificeerd
  Totale ontzorging
  Gratis en vrijblijvende 1e afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.