Wil je een intieme ceremonie op een super romantische plek? Of een tropisch knalfeest bij het zwembad? Op Curaçao zijn de mogelijkheden eindeloos. Een ding staat vast: jullie zullen genieten! Van de heerlijke temperatuur, de vrolijkheid op het eiland en van de mooie uitzichten die bijna alle trouwlocaties je bieden. Onze favorieten? We zetten ze hieronder op een rij!

Intiem, gezellig en privé: playa Porto Marie

Dit prachtige strand ligt op slechts een half uur rijden van Willemstad. Bovendien bevindt het strand zich op privéterrein en beschikt het over een eigen parkeerplaats. Vanaf 19:00 uur sluit het strand voor badgasten en is het dus helemaal voor jullie. Uiteraard kun je er overdag ook gewoon trouwen. Er zijn dan tijdens de ceremonie wel badgasten op het strand maar het diner en feest zijn wel helemaal privé. Er wonen geen mensen in de omgeving van het strand. Je kunt hier -zonder overlast te veroorzaken- een mooi feest geven en tot in de late uurtjes lekker dansen op het strand!

Tip! Huur een bus om jullie gasten te transporteren. Dit is gezellig en zo hoeven jullie gasten zich geen zorgen te maken over wie de BOB is.

Perfecte combi tussen strand en zwembad: Floris suite hotel – spa & beach club

Wil je een zon-zee-strand-poolparty? Ons advies: Floris! Dit is een prachtig hotel met super vriendelijke bediening en geweldig zwembad. Het bevindt zich op loopafstand het bruisende MoomBa Beach (zie foto hieronder). Voor een combinatie van beachwedding en ‘party around the pool’ ben je bij Floris op het juiste adres. Je kunt er je hele bruiloft -dus de ceremonie, het diner en feest- met je voeten in het zand vieren. Het strandgedeelte wordt dan helemaal voor jullie gereserveerd. Liever een poolparty? Dan is het mogelijk om de ceremonie en het diner in de prachtige tuin van het resort te houden. Daarna kun je samen met jullie gasten losgaan tijdens een party around the pool. Als jullie niet kunnen kiezen dan is een combinatie ook mogelijk. Floris beschikt ook over twee luxe suites waar je als newly weds kunt overnachten en ‘s ochtends kunt genieten van een heerlijk ontbijt. Ennuh, jullie gasten zijn trouwens ook welkom in het hotel 😉 . Floris staat op het eiland bekend als LGBT friendly. Het management organiseert in oktober jaarlijks de Gay Parade met aansluitend een fantastisch afterparty.

Charisma en karakter: De Gouverneur

Deze geweldige locatie bevindt zich in hartje Willemstad en heeft het meest populaire uitzicht op het binnenwater van de Handelskade. Je weet wel, met die mooie gekleurde huizen! De Gouverneur beschikt over verschillende ruimtes, dus er zijn tal van mogelijkheden. Bijvoorbeeld: jullie geven elkaar het jawoord op de buitenpatio met zicht op de Handelskade. Boven in het restaurant kunnen jullie dineren en genieten van een fantastisch uitzicht. Een andere optie is om het diner buiten op de binnenplaats te organiseren en onder de sterren te genieten van een heerlijke avond.

De zon kust de zee, jouw uitzicht tijdens een droomwedding: Zanzibar

Al enige tijd ‘up and coming’ is de omgeving van Jan Thiel. Hier aan de oostkant van het eiland bevindt zich de wat chiquere buurt, die nog steeds mooier en mooier wordt. Uiteraard met een aantal toplocaties! Bij Zanzibar zijn er een paar bijzondere plekken om aan het strand te trouwen. Bijvoorbeeld bij Tinto. Hier kan met de voeten in het zand getrouwd worden. Maar stiekem hebben wij de voorkeur voor de ruimte bovenin het restaurant: je hebt hier echt een fantastische view over de azuurblauwe zee die met dank aan de zon een prachtige gloed krijgt. Zie je het voor je? Omringd door het witte zand en je geliefde. Is dat niet een droomwedding? Ben je nog niet verkocht? Maak je geen zorgen want in die buurt heb je ook de keuze uit bijvoorbeeld Koko’s of Papagayo. Twee prachtige plekken met wit zand en kokospalmbomen. En ook hier hebben jullie weer prachtig uitzicht op het azuurblauwe water.

Uiteraard zijn er nog meer fantastische plekken om te trouwen op Curaçao. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe plekken en houden jullie via deze site, Facebook en Instagram op de hoogte van het laatste nieuws. Hopelijk hebben jullie wat inspiratie gekregen voor een tropische dream wedding. Wat zijn jullie wensen voor een droomhuwelijk op Curaçao? Laat het ons weten!

With love, Merci Wedding & Event Design!